joi, 24 iunie 2010

Descopera si defineste anotimpul frumusetii tale

Se stie ca femeilor le place sa fie admirate si la fel de bine se stie ca barbatilor le place sa aibe partenere care sa ii faca sa se simta mandri ca sunt tinuti de brat.

De aceea femeile au fost mereu atente la felul in care se imbraca si cum arata. Am vrea sa stim ce ni se potriveste mai bine insa de multe ori ne-am cumparat o bluza sau o fusta si apoi nu le-am purtat de loc desi ne placeau foarte mult. Cand am ajuns acasa si am probat bluza sau fusta respectiva si ne-am uitat in oglinda ne-am dat seama ca nu este in regula ceva, am avut sentimentul ca nu e bine. De ce oare? In astfel de situatii de cele mai multe ori culoarea sau croiala nu erau bine alese.

S-a mai intamplat sa vedem pe strada un chip frumos, cu trasaturi aproape perfecte, aranjat, machiat si totusi sa nu ne placa. Ne intrebam iarasi de ce? Sentimentul de “nu e bine” este creat de faptul ca machiajul este prea intens sau culorile nu sunt bine alese si nu se potrivesc cu tenul si parul persoanei respective.reclama_workshop_femeia_stie.jpg

Pentru a veni in ajutorul doamnelor si domnisoarelor a creat workshopul “Descopera si defineste anotimpul frumusetii tale” care isi propune sa va ajute sa descoperiti raspunsul la astfel de intrebari.

Workshopul se adreseaza doamnelor si domnisoarelor ce doresc sa invete sau sa isi completeze cunostintele in materie de stilistica vestimentara si machiaj.

Se va face o analiza a culorilor si se va determina tipul de frumusete din care faceti parte, putand astfel la sfarsitul workshopului sa stiti ce culori vi se potivesc cel mai bine.

Analiza culorilor, de asemenea, numita si “tonurile de culoare ce se potrivesc culorii pielii” sau “culorile anotimpurilor”, este procesul de gasire a culorilor de imbracaminte si machiaj care se potrivesc unei persoane in functie de culoarea tenului, culoarea ochilor si culoarea parului. Aceasta analiza de culoare este folosita ca un ajutor pentru stiliste in consultanta acordata clientelor pentru alegerea garderobei si a machiajului.

Veti invata sa va indentificati tipul de frumusete, forma corpului si veti putea sa alegeti din paleta de culori nuantele ce vi se potrivesc cel mai bine. Vom patrunde impreuna in tainele stilisticii vestimentare si de machiaj.

Este frumos, relaxant si folositor! Beneficiul imediat este acela ca veti putea la sfarsitul workshopului sa stiti exact ce vi se potiveste atat din punct de vedere al vestimentatiei, cat si al machiajului.

Workshopul va dura 2 zile (cate 4 ore pe zi) si se va desfasura de preferinta in week-end, dimineata, pentru a putea beneficia de caracteristicile luminii de zi si de o stare de relaxare si buna dispozitie.

Detalii despre tematica acestui curs de frumusete stilistica gasiti pe www.mgnetgrup.ro la sectiunea cursuri / wokshopuri – Descopera si defineste anotimpul frumusetii tale.

De asemenea puteti trimite un e-mail pe adresa mihaela@mgnetgrup.ro cu titlul Detalii workshop stilistica si cu datele dvs. de contact.

Veti fi contactata si veti primi toate informatiile dorite!

Aveti curajul sa investiti in imaginea dvs!

logo_MGNET_GRUP.jpg


Mihaela Gheorghe

Trainer MGNET GRUP

marți, 22 iunie 2010

Se poarta anul acesta: costume de baie deosebite!





vineri, 18 iunie 2010

Profesorul iti deschide usa, dar tu trebuie sa intri singur. (Proverb chinezesc)

Cum spune si definitia lui Stalin: “Educaţia este o arma ale carei efecte depind de cine o tine in maini si spre cine este ţintita.”Ei bine, poza de mai jos reflecta educatia pe care o preiau copiii din ziua de azi si sa fim sincere, oricat am cauta motive de a nega faptul ca parintii sunt de vina, acesta este adevarul pentru ca alegerea anturajului trebuie sa fie un traseu bun de urmat din care sa inveti extrem de multe, dar sa ramai doar cu ce e bun.
(de la Cosmina Ion)




joi, 17 iunie 2010

Tratament excelent pentru par

Daca aveti probleme de genul: caderea parului sau varfuri uscate, degradate, ori pur si simplu va doriti o regenerare a parului urmati cu incredere tratamentul acesta:

Timp de o luna de zile aplicati de cel putin 4 ori (dupa ce v-ati spalat cu sampon si ati aplicat balsamul) urmatorul amestec:

- petrol de la Gerovital
- 2 linguri de ulei de masline presat la rece
- 1 galbenus de ou
- o lingura ulei de ricin
- o fiola vitamina A
- o fiola vitamina E

Aplicati acest amestec de la radacina pana la varfuri, masand usor pielea capului.Mentineti de fiecare data aproximativ 3-4 ore, apoi clatiti cu apa calduta.

Tratamentul este ideal pentru persoanele care au parul rar, cu tendinte de cadere, pentru cele care au parul obosit si isi doresc o revitalizare. De asemenea, dupa un astfel de tratament parul va avea un luciu deosebit, va arata sanatos.

marți, 15 iunie 2010

Invitatie prezentare de moda semnata Bianca Popp

Va asteptam Miercuri, 16 Iunie, orele 21:00, in Fratelli SocialClub - Terace (str. Glodeni, nr. 1-3) la prezentarea colectiei primavara/vara 2011"Cirese de Iunie" semnata Bianca Popp, prima prezentare realizata dupa intoarcerea de la Milano.

20 de rochii de cires, 5 sortimente/sentimente fiecare, pentru toate felurile de printese, coborate ele din carti, din filme sau direct din imaginatia baietilor.
Sau inca necoborate... sau nehotarate....sau in negare in legatura cu treaba asta cu printesele, in tot cazul, orice fata care a petrecut timp cu un cires e eligibila… by default, in rest, multa joaca, fiindca a venit vacanta...

luni, 14 iunie 2010

Se poarta in 2010: sandale si pantofi







Lactacyd Femina lanseaza Ocean Fresh Gel, un nou produs pentru igiena zonei intime


Bucuresti, 15 iunie 2010 - Noul Lactacyd Femina Ocean Fresh Gel ofera ingrijire eficienta si prospetime pe durata intregii zile, pastrand echilibrul biologic al zonei intime.

Formula sa speciala cu continut de acid lactic, similar cu cel continut de flora vaginala, mentine pH-ul zonei intime la un nivel optim si ajuta la mentinerea mecanismului natural de protectie impotriva factorilor externi care pot cauza infectii.

In plus, prin formula sa antibacteriana, Ocean Fresh Gel ofera protectie impotriva mirosurilor neplacute care insotesc o eventuala infectie si este imbogatit cu un parfum delicat, care ofera o prospetime de durata, pe parcursul intregii zile.

Noul Lactacyd Femina Ocean Fresh Gel este potrivit pentru utilizare zilnica, asa cum arata si studiile clinice.

Lactacyd este un brand al companiei GlaxoSmithKline Consumer Healthcare si beneficiaza de o experienta de peste 40 de ani in dezvoltarea de produse pentru igiena intima feminina. Lactacyd Femina este o gama complexa de produse: emulsie, gel, spuma, servetele umede, toate continand acid lactic.

GlaxoSmithKline (GSK) este una dintre cele mai mari companii farmaceutice si de ingrijire a sanatatii din lume, avand produse bazate pe cercetare proprie. Compania GSK este dedicata imbunatatirii calitatii vietii umane, cu scopul de a permite oamenilor sa faca mai multe, sa se simta mai bine si sa traiasca mai mult.

Divizia GlaxoSmithKline Consumer Healthcare dezvolta in permanenta domeniile in care activeaza: medicamente fara prescriptie medicala, igiena orala, dermo-cosmetice si nutritie. Marcile GSK Consumer Healthcare precum Coldrex, Sensodyne, Parodontax, Aquafresh, Panadol, Corega sunt cunoscute si apreciate de consumatorii din multe tari. Pentru mai multe informatii despre companie, va rugam sa vizitati site-urile www.gsk.ro si www.gsk.com.

sâmbătă, 5 iunie 2010

Coafuri de seara 2010

Zilele acestea am cateva evenimente importante, drept urmare imi doresc niste coafuri dragute.
Daca aveti si voi nevoie de inspiratie, iata cateva imagini:



vineri, 4 iunie 2010

Rochii elegante, de absolvire


Rochia de bal poate fi oricum, dar in mod sigur dupa cum iti doresti tu cel mai mult. Alege-ti rochia de absolvire in functie de culoare, stil si mai ales in functie de calitatile corpului tau. Pune in valoare ce ai frumos, mascheaza ceea ce crezi ca nu trebuie vazut in lumina serii de absolvire.


Rochii de ocazii, rochii de seara. Lila - Roz - Mov




Modele rochii de ocazie. Rochii de seara. Crem - Bej - Soft




Modele rochii de seara. Rochii de ocazie. Albastru - Bleo



Rochii de seara. Rochii de ocazie. Alb - Negru




joi, 3 iunie 2010

Ce costume de baie se poarta in 2010?

Costume de baie sexy, intregi, florale, sport, elegante, cu simpatice curele, toate, extrem de feminine. Alege-ti singura modelul ce ti se potriveste!



Vrei sa slabesti?

Daca vrei sa slabesti, urmeaza sfaturile acestea:

  • Cu jumatate de ora inainte de masa bea un pahar cu apa. (apa umple stomacul si atunci nu vei manca nici prea mult)
  • Elimina din dieta alimentele grase!
  • Renunta treptat la paste fainoase, dulciuri (carbohidrati)
  • Exclude orezul, grisul, cartofii. (sau cel putin, nu manca prea mult din alimentele acestea)
Alege sa mananci (chiar daca ti se pare ca ti-e tot timpul foame): fructe, legume, branzeturi, salate, salate, salate...Treaca de la noi si putina carne de pui sau de peste. (dar la gratar, musai!)

Rochii de vara...inflorate


Zilele acestea am "alergat" prin magazine virtuale, pentru a-mi gasi ceva dragut, de vara. Caut sa imi reimprospatez garderoba cu rochii, fuste, bluzite.

Uite asa am dat de magazinul online Ama Fashion. Chiar daca nu are foarte multe modele de rochii si mai ales, mai multe culori, este un magazin online bine structurat. In plus, daca va abonati la newsletterul lor, primiti o reducere de 10 lei la orice produs achizitionat.

Mi-am ales o rochie care mi-a placut mult, o rochie cu lalele, lalele. :) Merge la serviciu, casual, draguta.

Cele mai bune produse cosmetice profesionale

Am incercat mai multe tratamente cosmetice faciale, iar cele mai bune firme profesionale consider ca sunt urmatoarele:

  • Mary Cohr Paris
  • Dr. Schrammek
  • GIGI
  • Academy
  • Holy Land Cosmetics