joi, 24 iunie 2010

Descopera si defineste anotimpul frumusetii tale

Se stie ca femeilor le place sa fie admirate si la fel de bine se stie ca barbatilor le place sa aibe partenere care sa ii faca sa se simta mandri ca sunt tinuti de brat.

De aceea femeile au fost mereu atente la felul in care se imbraca si cum arata. Am vrea sa stim ce ni se potriveste mai bine insa de multe ori ne-am cumparat o bluza sau o fusta si apoi nu le-am purtat de loc desi ne placeau foarte mult. Cand am ajuns acasa si am probat bluza sau fusta respectiva si ne-am uitat in oglinda ne-am dat seama ca nu este in regula ceva, am avut sentimentul ca nu e bine. De ce oare? In astfel de situatii de cele mai multe ori culoarea sau croiala nu erau bine alese.

S-a mai intamplat sa vedem pe strada un chip frumos, cu trasaturi aproape perfecte, aranjat, machiat si totusi sa nu ne placa. Ne intrebam iarasi de ce? Sentimentul de “nu e bine” este creat de faptul ca machiajul este prea intens sau culorile nu sunt bine alese si nu se potrivesc cu tenul si parul persoanei respective.reclama_workshop_femeia_stie.jpg

Pentru a veni in ajutorul doamnelor si domnisoarelor a creat workshopul “Descopera si defineste anotimpul frumusetii tale” care isi propune sa va ajute sa descoperiti raspunsul la astfel de intrebari.

Workshopul se adreseaza doamnelor si domnisoarelor ce doresc sa invete sau sa isi completeze cunostintele in materie de stilistica vestimentara si machiaj.

Se va face o analiza a culorilor si se va determina tipul de frumusete din care faceti parte, putand astfel la sfarsitul workshopului sa stiti ce culori vi se potivesc cel mai bine.

Analiza culorilor, de asemenea, numita si “tonurile de culoare ce se potrivesc culorii pielii” sau “culorile anotimpurilor”, este procesul de gasire a culorilor de imbracaminte si machiaj care se potrivesc unei persoane in functie de culoarea tenului, culoarea ochilor si culoarea parului. Aceasta analiza de culoare este folosita ca un ajutor pentru stiliste in consultanta acordata clientelor pentru alegerea garderobei si a machiajului.

Veti invata sa va indentificati tipul de frumusete, forma corpului si veti putea sa alegeti din paleta de culori nuantele ce vi se potrivesc cel mai bine. Vom patrunde impreuna in tainele stilisticii vestimentare si de machiaj.

Este frumos, relaxant si folositor! Beneficiul imediat este acela ca veti putea la sfarsitul workshopului sa stiti exact ce vi se potiveste atat din punct de vedere al vestimentatiei, cat si al machiajului.

Workshopul va dura 2 zile (cate 4 ore pe zi) si se va desfasura de preferinta in week-end, dimineata, pentru a putea beneficia de caracteristicile luminii de zi si de o stare de relaxare si buna dispozitie.

Detalii despre tematica acestui curs de frumusete stilistica gasiti pe www.mgnetgrup.ro la sectiunea cursuri / wokshopuri – Descopera si defineste anotimpul frumusetii tale.

De asemenea puteti trimite un e-mail pe adresa mihaela@mgnetgrup.ro cu titlul Detalii workshop stilistica si cu datele dvs. de contact.

Veti fi contactata si veti primi toate informatiile dorite!

Aveti curajul sa investiti in imaginea dvs!

logo_MGNET_GRUP.jpg


Mihaela Gheorghe

Trainer MGNET GRUP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveti o opinie? Formulati-o! Aveti o intrebare? Adresati-o! Aici va puteti gasi raspunsurile la intrebarile voastre. Femeia Stie!