luni, 14 iunie 2010

Lactacyd Femina lanseaza Ocean Fresh Gel, un nou produs pentru igiena zonei intime


Bucuresti, 15 iunie 2010 - Noul Lactacyd Femina Ocean Fresh Gel ofera ingrijire eficienta si prospetime pe durata intregii zile, pastrand echilibrul biologic al zonei intime.

Formula sa speciala cu continut de acid lactic, similar cu cel continut de flora vaginala, mentine pH-ul zonei intime la un nivel optim si ajuta la mentinerea mecanismului natural de protectie impotriva factorilor externi care pot cauza infectii.

In plus, prin formula sa antibacteriana, Ocean Fresh Gel ofera protectie impotriva mirosurilor neplacute care insotesc o eventuala infectie si este imbogatit cu un parfum delicat, care ofera o prospetime de durata, pe parcursul intregii zile.

Noul Lactacyd Femina Ocean Fresh Gel este potrivit pentru utilizare zilnica, asa cum arata si studiile clinice.

Lactacyd este un brand al companiei GlaxoSmithKline Consumer Healthcare si beneficiaza de o experienta de peste 40 de ani in dezvoltarea de produse pentru igiena intima feminina. Lactacyd Femina este o gama complexa de produse: emulsie, gel, spuma, servetele umede, toate continand acid lactic.

GlaxoSmithKline (GSK) este una dintre cele mai mari companii farmaceutice si de ingrijire a sanatatii din lume, avand produse bazate pe cercetare proprie. Compania GSK este dedicata imbunatatirii calitatii vietii umane, cu scopul de a permite oamenilor sa faca mai multe, sa se simta mai bine si sa traiasca mai mult.

Divizia GlaxoSmithKline Consumer Healthcare dezvolta in permanenta domeniile in care activeaza: medicamente fara prescriptie medicala, igiena orala, dermo-cosmetice si nutritie. Marcile GSK Consumer Healthcare precum Coldrex, Sensodyne, Parodontax, Aquafresh, Panadol, Corega sunt cunoscute si apreciate de consumatorii din multe tari. Pentru mai multe informatii despre companie, va rugam sa vizitati site-urile www.gsk.ro si www.gsk.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveti o opinie? Formulati-o! Aveti o intrebare? Adresati-o! Aici va puteti gasi raspunsurile la intrebarile voastre. Femeia Stie!