joi, 1 iulie 2010

Ajutooor!

Cand incertitudinea ne urmareste la tot pasul, cand perceptia asupra timpului s-a dinamizat, cand iti este frica sa nu vina sa te loveasca un parvenit dintr-o masina scumpa la semafor, singura ta greseala fiind aceea ca nu ai trecut pe rosu, cand elevii isi etaleaza pe banca ultimul model de telefon, iar profesorii striga in strada dupa bani, cand munca fizica este mai bine platita decat cea intelectuala etc. nu putem sa avem in continuare un psihic echilibrat decat daca-l modelam, adica il cultivam. Cum am putea sa ne ridicam deasupra animalicului din noi?

Astfel: (si fii atenta, draga cititoare, pentru ca acestia sunt si pasii de a depasi depresia atat de prezenta in secolul pe care il traversam!)

  1. Mobilizeaza-te!
  2. Intra in contact cu cat mai multi oameni si COMUNICA cu ei.
  3. Impune-ti obiective, scopuri, aspiratii, cum vrei sa le numesti.
  4. Afla informatii despre cum poti atinge telurile de mai sus.
  5. Organizeaza-ti informatiile si treci la atac.
  6. Nu in ultimul rand, cultiva-ti spiritul: vorbeste, cauta mangaiere, asculta muzica, plimba-te pe jos, mergi la spectacole, participa la un curs de perfectionare. Succes!
de la Ani Sinescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveti o opinie? Formulati-o! Aveti o intrebare? Adresati-o! Aici va puteti gasi raspunsurile la intrebarile voastre. Femeia Stie!