luni, 5 iulie 2010

Uita de durerea dintilor sensibili cu noul Sensodyne Rapid


Bucuresti – 5 iulie 2010 – Sensodyne, liderul segmentului de paste de dinti pentru dintii sensibili din România, lanseaza Sensodyne Rapid, o pasta de dinti dedicata celor care isi doresc atât o ameliorare eficienta si imediata a durerii dintilor sensibili, cât si protectie pe termen lung impotriva aparitiei acesteia.

Sensodyne Rapid are o formula special conceputa, cu acetat de strontiu, care sigileaza canaliculele dentinare expuse, prevenind astfel stimulii sa ajunga la nerv si sa provoace durerea. Efectul rapid si eficient poate fi testat aplicând pe zona dureroasa a dintelui o cantitate de marimea unui bob de mazare de Sensodyne Rapid cu care se maseaza dintele timp de 60 de secunde. Imediat se poate simti diferenta: poti sa bei ceva rece sau fierbinte, iar durerea nu mai apare.

In plus, folosita de 2 ori pe zi, la fiecare periaj, pasta de dinti Sensodyne Rapid ofera protectie pe termen lung impotriva durerii cauzate de sensibilitatea dureroasa a dintilor, pe lânga toate beneficiile unei paste de dinti obisnuite: protectie anti-carie, curatare si o respiratie proaspata.

Sensibilitatea dentara este o problema din ce in ce mai des intâlnita, afectând astazi una din trei persoane, insa putini sunt cei care o trateaza.

„Problema dintilor sensibili poate aparea in adolescenta, iar in cazul in care nu este tratata, poate afecta placerea de a consuma anumite alimente sau bauturi. Iata motivul pentru care oamenii adopta diverse comportamente pentru a evita durerea cauzata de sensibilitate; cel mai simplu raspuns este folosirea unei paste de dinti special concepute pentru tratarea dintilor sensibili, asa cum este noul Sensodyne Rapid” a declarat Sef Lucrari Doctor Malita Cinel.

Alaturi de noul Sensodyne Rapid, gama Sensodyne include o serie de produse special create pentru ingrijirea dintilor sensibili: pastele de dinti Classic, Fluoride, Whitening, Total Care, periutele de dinti soft si medium, apa de gura si ata dentara.

GlaxoSmithKline (GSK) este una dintre cele mai mari companii farmaceutice si de ingrijire a sanatatii din lume, având produse bazate pe cercetare proprie. Compania GSK este dedicata imbunatatirii calitatii vietii umane, cu scopul de a permite oamenilor sa faca mai multe, sa se simta mai bine si sa traiasca mai mult.

Divizia GlaxoSmithKline Consumer Healthcare dezvolta in permanenta domeniile in care activeaza: medicamente fara prescriptie medicala, igiena orala,. Marcile GSK Consumer Healthcare precum Coldrex, Sensodyne, Parodontax, Aquafresh, Panadol, Corega, alli sunt cunoscute si apreciate de consumatorii din multe tari. Pentru mai multe informatii despre companie, va rugam sa vizitati site-urile www.gsk.ro si www.gsk.com.

de la Aela Cotabita

PR Account Manager V+O Communication

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveti o opinie? Formulati-o! Aveti o intrebare? Adresati-o! Aici va puteti gasi raspunsurile la intrebarile voastre. Femeia Stie!