vineri, 3 septembrie 2010

Genti si curele la moda: BeltArt


Compania germana BeltArt re-lanseaza site-ul www.beltart.ro , impreuna cu noul magazin online specializat in produse de marochinarie: genti, curele etc, astazi, 3 septembrie 2010.

www.beltart.ro ofera o gama larga de curele si genti pentru toate gusturile. Moda este pasiunea noastra si misiunea noastra este sa iti oferim mereu ceva fermecator, in ultimele tendinte.
Magazinul se remarca prin functionalitate, prin design-ul deosebit care transforma cumparaturile intr-o experienta placuta si lipsita de stres. Mai mult chiar, posibilitatea de a utiliza cardul pentru plata produselor usureaza tranzactiile. Informatiile din sectiunile: "Trend", "Produse noi" si "Recomandam" introduc vizitatorul in lumea modei. Aici iti poti gasi geanta BeltArt, curea BeltArt sau pantalonul denim BeltArt care sa ti se potriveasca.

Noul magazin online va oferi produse la promotie, incluse intr-o sectiune speciala. Mai mult chiar, vizitatorii vor putea participa periodic la concursurile organizate de BeltArt. Premiile vor consta in curele, genti, blugi si nu numai.BeltArt fashion me around! Lasa-te invaluit de moda!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveti o opinie? Formulati-o! Aveti o intrebare? Adresati-o! Aici va puteti gasi raspunsurile la intrebarile voastre. Femeia Stie!