luni, 10 ianuarie 2011

Experienta la dentist. Stomatolog bun in Bucuresti


Anul acesta am zis sa fiu "excentrica" si sa merg inca din prime zile ale lui 2011, la dentist. Si iata ca astazi am mers la aceeasi doamna draguta si super profi, pe care o stiu de peste 7 ani de zile, d-na doctor Cristina Atimariti, de la DentalCare. M-a intampinat la fel de zambitoare, si-a facut treaba la fel de profi cum a facut-o intotdeauna. Sunt foarte multumita.

Daca aveti vreodata nevoie de un stomatolog bun, nu ezitati sa o alegeti, credeti-ma, nu veti regreta niciun moment.

Cabinetul dumneaei este in Bucuresti, sector 3. Preturile sunt rezonabile pentru felul in care lucreaza, pentru materialele cu care lucreaza. De asemenea si domnisoarele asistente sunt atat de dragute.

P.S: Nu vreau ca acest post sa "sune" a reclama platita. Nu am primit niciun leu pentru el, cei de la DentalCare nici nu stiu de el, poate vor afla la un moment dat. De altfel, nici nu au nevoie de reclama, nici nu cred sa isi fi facut vreodata. Lucreaza foarte bine, drept urmare clientii sunt numerosi (motiv pentru care trebuie facuta programare musai).
Post-ul l-am facut pentru ca respect munca unui om, pentru ca stiu ca sunt multi care intreaba de un dentist bun in Bucuresti, pentru ca si eu as fi vrut sa o cunosc chiar mai demult, inainte de acesti 7 ani.

Acesta este site-ul cabinetului, in caz ca aveti nevoie.

Sanatate multa!
Liliana.

5 comentarii:

  1. Interesata de un schimb de link/banner?

    www.metropolitan-ro.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna. Da. banner exchange e in regula.

    Am preluat deja codul bannerului.

    RăspundețiȘtergere
  3. ok,am adaugat bannerul d-voastra insa nu il vad pe al meu unde este afisat.

    www.metropolitan-ro.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Este la sectiunea de Parteneri, acolo unde apar toate bannerele partenere. http://femeiastie.blogspot.com/2010/07/parteneri.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca esti amabila, dorim un link exchange 3-way: noi vom pune un link spre blog-ul tau pe site-ul http://www.micromall.ro/, iar tu sa ai
    amabilitatea de a pune un link catre http://www.cabinetestomatologi.ro/ pe pagina:
    http://femeiastie.blogspot.com/2011/01/experienta-la-dentist.html
    Mentionam ca ambele site-uri au PR=3.
    Adresa noastra: contact@cabinetestomatologi.ro

    RăspundețiȘtergere

Aveti o opinie? Formulati-o! Aveti o intrebare? Adresati-o! Aici va puteti gasi raspunsurile la intrebarile voastre. Femeia Stie!