vineri, 21 ianuarie 2011

6 tenţine definite de marii designeri şi poşete cu care nu dai greş, la preţ accesibil

Moda de genţi toamnă 2010/iarnă 2011 este foarte diversificată atât din punct de vedere cromatic cât şi al formelor. Urmărind colecţiile marilor designeri, îţi prezentăm 6 tendinţe dominante ale sezonului rece - până la sfârşitul lunii ianuarie ai 5% reducere la genţile în trend!

1. Genţi din blană naturală sau artificială – se poartă genţile din blăniţă, de sine stătătoare sau în combinaţie cu piele, atât cele de dimensiuni mici cât şi medii. Din punct de vedere al spectaculozităţii, genţile de blană sunt pe primul loc, acestea vor atrage cu siguranţă toate privirile.

2. Genţi clasice & retro - modele clasice în culori pământii de maro, galben, portocaliu-arămiu şi gri, cu o alură vintage discretă şi cuceritoare, care completează ţinuta femeii din acest sezon: femeia chic şi sofisticată.

3. Genţi trapez purtate cross-body sau pe umăr – care ne conferă un aer elegant şi impunător.

4. Franjurii din sezonul trecut s-au reinventat iar acum apar sub forma unor aplicaţii de ciucuri.

5. Genţile XXL - se poartă în acest sezon rece cu barete scurte! Deşi practice şi arătoase, nu le recomandăm femeilor de statura mică.


6. Genţi de lac - Dacă în sezonul primăvara-vara ţi-ai achiziţionat o poşetă de lac, ai fost inspirată pentru că aceasta o regăsim şi în sezonul rece. Se poartă atât culorile vii, electrice cât şi culori de toamnă maro, negru, bej.


Produsele pot fi vizualizate, combinate şi comandate din magazinul online, iar livrările de peste 50 de lei se fac GRATUIT, în termen de 2 zile lucrătoare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveti o opinie? Formulati-o! Aveti o intrebare? Adresati-o! Aici va puteti gasi raspunsurile la intrebarile voastre. Femeia Stie!