miercuri, 29 februarie 2012

Magazinul de lustre aduce lumina in casa ta!

Magazin-lustre.ro vine in ajutorul nostru si ne ofera o gama foarte variata de corpuri de iluminat, in diverse forme si culori, astfel incat fiecare dintre noi va gasi aici ceva care sa-i fie cu adevarat pe plac.

Fiecare dintre noi visam sa avem un camin al nostru, un loc cald si primitor, in care sa ne simtim in siguranta si pe care sa-l numim "acasa". Insa calea de la "casa" pana la "acasa" nu este deloc usoara. Pentru a ajunge la acest rezultat trebuie sa ne implicam mult in procesul de decorare a locuintei, astfel incat fiecare element sa fie in perfecta armonie cu personalitatea noastra. Un detaliu ce nu trebuie deloc ignorat este alegerea corpurilor de iluminat. Desi pare simplu si, adesea, acestea sunt alese in asa fel incat sa se "asorteze" cu restul decoratiunilor, achizitionarea unui corp de iluminat necesita mai multa atentie din partea noastra. Oamenii au nevoie de lumina si caldura pentru a se simti confortabil.


Magazin-lustre.ro vine in ajutorul nostru si ne ofera o gama foarte variata de corpuri de iluminat, in diverse forme si culori, astfel incat fiecare dintre noi va gasi aici ceva care sa-i fie cu adevarat pe plac.

De la lustre, veioze, pendule, plafoniere, pana la lampadare, spoturi si lampi de veghe, aici avem la dispozitie tot ce ne trebuie pentru a aduce lumina in casa noastra. Totul la doar un click distanta.

Cu un design clasic sau modern, toate aceste corpuri de iluminat sunt realizate din materiale de calitate si cu multa atentie pentru detalii. Ceea ce le face si mai atractive, este faptul ca au preturi accesibile, asa ca nu este nevoie sa cheltuim o avere pentru a ne bucura de lumina lor.

De asemenea, Magazin-lustre.ro ne ofera si solutii pentru iluminatul exterior (daca locuiti la casa), modele variate de oglinzi de baie si diverse accesorii.

Accesati-le si voi site-ul sau vizitati-le unul dintre magazinele de prezentare (gasiti adresele lor tot pe site) si lasati lumina sa patrunda in casa voastra!

Un articol de: Andreea Ristea

vineri, 24 februarie 2012

CONCURSURI FemeiaStie.ro. Concurs bijuterii handmade

Premii:

1. Colier cu perle

2. Colier mozaic

3. Colier double pearls


Ce trebuie sa faci pentru a castiga? Afla detalii aici.

CONCURSURI FemeiaStie.ro. Concurs Angel Rose. Castiga sedinte de electrostimulare, masaj anticelulitic si impachetare cu ciocolata!

Se ofera doua premii consistente:

- 1 sedinta de electrostimulare 45 minute+ 1 sedinta de masaj anticelulitic 50 min + 1 sedinta de impachetare corporala cu ciocolata la tunel sau termocuverta 45 min. Participantele beneficiaza de aceste premii la sediul din Angel Rose Unirii

- 1 sedinta de electrostimulare 45 minute+ 1 sedinta de masaj Ce anticelulitic 50 min + 1 sedinta de impachetare corporala cu ciocolata la tunel sau termocuverta 45 min. Participantele beneficiaza de aceste premii la sediul din Angel Rose Dristor


Ce trebuie sa faci pentru a fi inscris in concurs? Afla detalii aici.



luni, 6 februarie 2012