joi, 27 ianuarie 2011

Coafuri par mediu

Exista o multime de tunsori pentru parul mediu. Iata imagini cu propunerile de azi pentru tunsori ale parului mediu:

luni, 24 ianuarie 2011

Channel: noul trend in machiaj 2011

Pentru machiajul de primavara, iata care sunt produsele de infrumusetare pe care le lanseaza cei de la Channel: farduri in nuante soft, neutre, rujuri in culori naturale.

vineri, 21 ianuarie 2011

6 tenţine definite de marii designeri şi poşete cu care nu dai greş, la preţ accesibil

Moda de genţi toamnă 2010/iarnă 2011 este foarte diversificată atât din punct de vedere cromatic cât şi al formelor. Urmărind colecţiile marilor designeri, îţi prezentăm 6 tendinţe dominante ale sezonului rece - până la sfârşitul lunii ianuarie ai 5% reducere la genţile în trend!

1. Genţi din blană naturală sau artificială – se poartă genţile din blăniţă, de sine stătătoare sau în combinaţie cu piele, atât cele de dimensiuni mici cât şi medii. Din punct de vedere al spectaculozităţii, genţile de blană sunt pe primul loc, acestea vor atrage cu siguranţă toate privirile.

2. Genţi clasice & retro - modele clasice în culori pământii de maro, galben, portocaliu-arămiu şi gri, cu o alură vintage discretă şi cuceritoare, care completează ţinuta femeii din acest sezon: femeia chic şi sofisticată.

3. Genţi trapez purtate cross-body sau pe umăr – care ne conferă un aer elegant şi impunător.

4. Franjurii din sezonul trecut s-au reinventat iar acum apar sub forma unor aplicaţii de ciucuri.

5. Genţile XXL - se poartă în acest sezon rece cu barete scurte! Deşi practice şi arătoase, nu le recomandăm femeilor de statura mică.


6. Genţi de lac - Dacă în sezonul primăvara-vara ţi-ai achiziţionat o poşetă de lac, ai fost inspirată pentru că aceasta o regăsim şi în sezonul rece. Se poartă atât culorile vii, electrice cât şi culori de toamnă maro, negru, bej.


Produsele pot fi vizualizate, combinate şi comandate din magazinul online, iar livrările de peste 50 de lei se fac GRATUIT, în termen de 2 zile lucrătoare.



luni, 17 ianuarie 2011

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Alegeti o rochie cocktail sexy

Iata o tinuta in care o femeie este intotdeauna o prezenta incantatoare. Este ideala pentru receptii diverse, dar si pentru party-uri speciale, precum si pentru o iesire la teatru. Atentie cu ce o asortati!

luni, 10 ianuarie 2011

Experienta la dentist. Stomatolog bun in Bucuresti


Anul acesta am zis sa fiu "excentrica" si sa merg inca din prime zile ale lui 2011, la dentist. Si iata ca astazi am mers la aceeasi doamna draguta si super profi, pe care o stiu de peste 7 ani de zile, d-na doctor Cristina Atimariti, de la DentalCare. M-a intampinat la fel de zambitoare, si-a facut treaba la fel de profi cum a facut-o intotdeauna. Sunt foarte multumita.

Daca aveti vreodata nevoie de un stomatolog bun, nu ezitati sa o alegeti, credeti-ma, nu veti regreta niciun moment.

Cabinetul dumneaei este in Bucuresti, sector 3. Preturile sunt rezonabile pentru felul in care lucreaza, pentru materialele cu care lucreaza. De asemenea si domnisoarele asistente sunt atat de dragute.

P.S: Nu vreau ca acest post sa "sune" a reclama platita. Nu am primit niciun leu pentru el, cei de la DentalCare nici nu stiu de el, poate vor afla la un moment dat. De altfel, nici nu au nevoie de reclama, nici nu cred sa isi fi facut vreodata. Lucreaza foarte bine, drept urmare clientii sunt numerosi (motiv pentru care trebuie facuta programare musai).
Post-ul l-am facut pentru ca respect munca unui om, pentru ca stiu ca sunt multi care intreaba de un dentist bun in Bucuresti, pentru ca si eu as fi vrut sa o cunosc chiar mai demult, inainte de acesti 7 ani.

Acesta este site-ul cabinetului, in caz ca aveti nevoie.

Sanatate multa!
Liliana.

joi, 6 ianuarie 2011

Moda genti primavara 2011



In primavara 2011 sunt la moda gentile de mana: practice, incapatoare si elegante.