joi, 24 martie 2011

Rochii de mireasa - un nou showroom in Bucuresti

Dupa cum stim mai e putin si incepe sezonul nuntilor, unul din cele mai frumoase momente pentru o femeie.

Daca sunteti in cautarea unei rochii de mireasa perfecta nu este niciodata prea devreme pentru a ne aventura gasirea ei, pentru ca evident, pe langa model, conteaza foarte mult si bugetul alocat.

Din fericire in Bucuresti se deschide pe data de 25 Martie showroomul Alice Design Boutique, un showroom de rochii de mireasa, unde intr-o atmosfera de basm, demna de o printesa putem vedea modele variate de rochii de seara si de mireasa, cu o calitate foarte buna, croite din materiale ca organza, tafta, tull, chifon sau broderie din colectiile anului 2011 ale unor renumiti creatori americani.

Si daca tot vorbim de rochii de mireasa 2011 e bine sa stiti ca tendintele viitoare respecta liniile clasice ale rochiei de mireasa, si mai mult, in 2011 se manifesta o reintoarcere la romantismul formelor vulnerabile duse la extrem cu detalii fragile ce pun in valoare feminitatea miresei. Rochii de seara, rochii pentru domnisoare de onoare si rochii de mireasa ieftine gasim pe site-ul www.rochiidemireasa.biz.

Un comentariu:

  1. Rochii de mireasa foarte frumoase si calitate buna, merita sa mergeti la o proba fetelor pentru ca sigur veti gasi ceva sa va placa, plus ca au un personal foarte dragut care te ajuta sa iti gasesti modelul potrivit.

    RăspundețiȘtergere

Aveti o opinie? Formulati-o! Aveti o intrebare? Adresati-o! Aici va puteti gasi raspunsurile la intrebarile voastre. Femeia Stie!