miercuri, 28 iulie 2010

O istorie a evantaielor in imagini

Modele de evantaie: de hartie si cu ajutor de harta, crosetate sau impletite, din panza pictata, sub forma de fluture, toate insa fine, elegante, feminine. Bucurati-va de aceste evantaie, asa cum au facut-o si doamnele si domnitele vremurilor mai de demult, dar si ale timpurilor contemporane.








joi, 22 iulie 2010

Bancul zilei. Cand bebelusii ne fac farse...

La maternitate, un bebelus tocmai a venit pe lume. A fost livrat cu toate piesele la el, si arata destul de normal.
Nimic nu parea a fi in neregula cu exceptia faptului ca radea incontinuu. Adica radea de se prapadea, radea si nu se putea opri. Toti specialistii, doctorii, asistentele examinau bebelusul, in fata parintilor topiti de ingrijorare ... Dar lui nu-i pasa, radea in hohote, cu pumnii stransi si lacrimile ii curgeau pe obraji. La un moment dat, unul din pediatrii incearca sa ii desfaca pumnisorul strans ...Sa vada daca totul este in regula, si ce gaseste?

SURPRIZA ... o pilula contraceptiva!

marți, 13 iulie 2010

Moda de vara: genti incapatoare si sexy






Bej, ocru, albe, culori vii, imprimeuri dragute, dar mai ales dimensiunea lor, acestea sunt caracteristicile unor genti de vara deosebite, in care ne putem ascunde - fie vorba intre noi - jumatate dintre cosmeticele personale si multe alte nimicuri d'ale femeilor.

GSK lanseaza parodontax® Gentle Whitening - pasta de dinti ce ajuta la prevenirea sangerarilor gingivale

GSK lanseaza parodontax® Gentle Whitening, pasta de dinti cu dubla actiune: ajuta la prevenirea sangerarilor gingivale si indeparteaza eficient si delicat petele, redand dintilor culoarea lor alba naturala.

Bucuresti, 13 iulie 2010 Noua pasta de dinti parodontax® Gentle Whitening completeaza gama parodontax® - special creata pentru a ajuta la prevenirea sangerarilor gingivale, oferind persoanelor interesate in prevenirea afectiunilor gingivale si beneficiul de albire delicata si eficienta a dintilor.

Gama parodontax® este apreciata de medicii dentisti din intreaga lume deoarece ajuta la prevenirea sangerilor gingivale. Pastele de dinti parodontax® au o combinatie unica de saruri minerale si extracte naturale de plante medicinale: menta, echinacea, musetel, smirna, salvie, ratania.

Astfel, noua pasta de dinti parodontax® Gentle Whitening combina eficacitatea extractelor naturale cu cea a sarurilor minerale: distruge agentii patogeni din cavitatea bucala responsabili de gingivita, neutralizeaza acizii care ataca dintii si gingiile si fortifica, in acelasi timp, gingiile. In plus, parodontax® Gentle Whitening asigura o senzatie prelungita de prospetime, albeste delicat si eficient dintii, si previne aparitia cariilor dentare, datorita continutului de fluor.

Pasta de dinti parodontax® Gentle Whitening 75ml este disponibila in magazine si farmacii la un pret recomandat de 18 RON.

parodontax® Gentle Whitening este un brand al companiei GlaxoSmithKline, care completeaza gama parodontax® - Gama Nr. 1 in Romania pentru ingrijirea gingiilor: pasta de dinti parodontax® Classic, pasta de dinti parodontax® Fluoride, apa de gura parodontax® pentru utilizare zilnica, periuta de dinti parodontax® cu peri extra-moi.

GlaxoSmithKline (GSK) este una dintre cele mai mari companii farmaceutice si de ingrijire a sanatatii din lume bazate pe cercetare. Compania GSK este dedicata imbunatatirii calitatii vietii umane, cu scopul de a permite oamenilor sa faca mai multe, sa se simta mai bine si sa traiasca mai mult. Divizia de Consumer Healthcare, prezenta in 130 tari, aduce o noua dimensiune dinamicii companiei GSK, cu vanzari de peste 5 miliarde de dolari anual.

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare dezvolta in permanenta domeniile in care activeaza: igiena orala, medicamente fara prescriptie medicala, dermo-cosmetice si nutritie. Marcile GSK Consumer Healthcare precum Coldrex, Aquafresh, Sensodyne, Parodontax, Corega, Panadol sunt cunoscute in intreaga lume. Pentru mai multe informatii despre companie, va rugam sa vizitati site-urile www.gsk.ro si www.gsk.com.


de la Aela Cotabita

PR Account Manager V+O Communication


sâmbătă, 10 iulie 2010

PARTENERI

Pe aceasta pagina sunt prezentati partenerii nostri. Ii recomandam cu drag:

luni, 5 iulie 2010

Uita de durerea dintilor sensibili cu noul Sensodyne Rapid


Bucuresti – 5 iulie 2010 – Sensodyne, liderul segmentului de paste de dinti pentru dintii sensibili din România, lanseaza Sensodyne Rapid, o pasta de dinti dedicata celor care isi doresc atât o ameliorare eficienta si imediata a durerii dintilor sensibili, cât si protectie pe termen lung impotriva aparitiei acesteia.

Sensodyne Rapid are o formula special conceputa, cu acetat de strontiu, care sigileaza canaliculele dentinare expuse, prevenind astfel stimulii sa ajunga la nerv si sa provoace durerea. Efectul rapid si eficient poate fi testat aplicând pe zona dureroasa a dintelui o cantitate de marimea unui bob de mazare de Sensodyne Rapid cu care se maseaza dintele timp de 60 de secunde. Imediat se poate simti diferenta: poti sa bei ceva rece sau fierbinte, iar durerea nu mai apare.

In plus, folosita de 2 ori pe zi, la fiecare periaj, pasta de dinti Sensodyne Rapid ofera protectie pe termen lung impotriva durerii cauzate de sensibilitatea dureroasa a dintilor, pe lânga toate beneficiile unei paste de dinti obisnuite: protectie anti-carie, curatare si o respiratie proaspata.

Sensibilitatea dentara este o problema din ce in ce mai des intâlnita, afectând astazi una din trei persoane, insa putini sunt cei care o trateaza.

„Problema dintilor sensibili poate aparea in adolescenta, iar in cazul in care nu este tratata, poate afecta placerea de a consuma anumite alimente sau bauturi. Iata motivul pentru care oamenii adopta diverse comportamente pentru a evita durerea cauzata de sensibilitate; cel mai simplu raspuns este folosirea unei paste de dinti special concepute pentru tratarea dintilor sensibili, asa cum este noul Sensodyne Rapid” a declarat Sef Lucrari Doctor Malita Cinel.

Alaturi de noul Sensodyne Rapid, gama Sensodyne include o serie de produse special create pentru ingrijirea dintilor sensibili: pastele de dinti Classic, Fluoride, Whitening, Total Care, periutele de dinti soft si medium, apa de gura si ata dentara.

GlaxoSmithKline (GSK) este una dintre cele mai mari companii farmaceutice si de ingrijire a sanatatii din lume, având produse bazate pe cercetare proprie. Compania GSK este dedicata imbunatatirii calitatii vietii umane, cu scopul de a permite oamenilor sa faca mai multe, sa se simta mai bine si sa traiasca mai mult.

Divizia GlaxoSmithKline Consumer Healthcare dezvolta in permanenta domeniile in care activeaza: medicamente fara prescriptie medicala, igiena orala,. Marcile GSK Consumer Healthcare precum Coldrex, Sensodyne, Parodontax, Aquafresh, Panadol, Corega, alli sunt cunoscute si apreciate de consumatorii din multe tari. Pentru mai multe informatii despre companie, va rugam sa vizitati site-urile www.gsk.ro si www.gsk.com.

de la Aela Cotabita

PR Account Manager V+O Communication

joi, 1 iulie 2010

Ajutooor!

Cand incertitudinea ne urmareste la tot pasul, cand perceptia asupra timpului s-a dinamizat, cand iti este frica sa nu vina sa te loveasca un parvenit dintr-o masina scumpa la semafor, singura ta greseala fiind aceea ca nu ai trecut pe rosu, cand elevii isi etaleaza pe banca ultimul model de telefon, iar profesorii striga in strada dupa bani, cand munca fizica este mai bine platita decat cea intelectuala etc. nu putem sa avem in continuare un psihic echilibrat decat daca-l modelam, adica il cultivam. Cum am putea sa ne ridicam deasupra animalicului din noi?

Astfel: (si fii atenta, draga cititoare, pentru ca acestia sunt si pasii de a depasi depresia atat de prezenta in secolul pe care il traversam!)

  1. Mobilizeaza-te!
  2. Intra in contact cu cat mai multi oameni si COMUNICA cu ei.
  3. Impune-ti obiective, scopuri, aspiratii, cum vrei sa le numesti.
  4. Afla informatii despre cum poti atinge telurile de mai sus.
  5. Organizeaza-ti informatiile si treci la atac.
  6. Nu in ultimul rand, cultiva-ti spiritul: vorbeste, cauta mangaiere, asculta muzica, plimba-te pe jos, mergi la spectacole, participa la un curs de perfectionare. Succes!
de la Ani Sinescu